Luxueuse gemeubelde Bed & Breakfast

Uitzonderlijke woning voor € 529.000

CI Villa Damara S/N, 04814 Albox
Ref: spir528
7 slaapkamers
6 badkamers
439m2 woonopp.
8621m2 grondopp.
EPC: 134,05 kWh/m2
Bouwjaar: 1930

Omschrijving

Oorspronkelijke cortijo die geheel verbouwd is tot luxe Bed & Breakfast, bestaande uit 5 zelfstandige appartementen, 1 suite, wasruimte, zwembad, tuin, meerdere terrassen en een dakterras, gelegen op een perceel van 8.621 m² net buiten Albox.

Omdat deze Bed & Breakfast uit meerdere zelfstandige wooneenheden bestaat, beschrijven we elk appartement apart.

Casita
Een ‘tiny house’ van 24 m² bestaande uit een woon-slaapkamer met toog naar de keuken welke voorzien is van keukeninrichting, keramische kookplaat en koelkast. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de badkamer met inloopdouche. Voor de ‘casita’ is er nog een privé overdekt terras. Naast deze casita treft u de wasruimte met wasmachine waar gasten gezamenlijk gebruik van kunnen maken. Het hoofdgebouw is vanuit twee zijden toegankelijk en elk appartement heeft een eigen, afsluitbare entrée. Aan de voorzijde, aan de kant van de tuin met het zwembad, komt u via de voordeur in de gang welke toegang biedt aan:

Limon
Een dubbele suite met toegang tot een privé overdekt terras en voorzien van eigen badkamer met dubbele wasbekkens en een inloopdouche.

Granada
Een kleine opstap geeft toegang tot dit volledig zelfstandige appartement met zeer ruime en luxe woonkeuken met lange eettafel, houtkachel en aansluitend dubbele deuren naar het overdekte privé terras. Naast deze keuken annex eetkamer komt u in de woonkamer, gelegen op een verhoging en eveneens met houtkachel. Via deze zitkamer bereikt u de dubbele slaapkamer met en-suite badkamer voorzien van dubbele wasbekkens en inloopdouche. Aan de achterzijde treft u een groot terras met uitzicht over de rambla, de natuurlijke omgeving en de berg op de achtergrond. Vanuit dit terras heeft u toegang tot 3 appartementen via twee aparte ingangen:

Papaya
Een zelfstandig appartement met woon-eetkamer en open keuken met apparatuur. Dit appartement beschikt over 2 dubbele slaapkamers en een badkamer met dubbele wasbekkens en inloopdouche. De andere deur, aan de andere zijde van het terras, geeft toegang tot een gang van waaruit u de volgende 2 appartementen kunt betreden.

Oliva
Een zelfstandig appartement bestaande uit een woon-eetkamer met open keuken voorzien van apparatuur en daarnaast een dubbele slaapkamer met en-suite badkamer met dubbele wasbekkens en inloopdouche.

Cereza
Dit zelfstandige appartement is, net als ‘Granada’, in verschillende niveau’s gebouwd, gebruik makend van de vroegere indeling van de oorspronkelijke cortijo. U komt binnen in de keuken met apparatuur en verhoogde eettafel. Een opstapje van enkele treden brengt u in de zitkamer met houtkachel en van daaruit bereikt u de dubbele slaapkamer met en-suite badkamer, voorzien van dubbele lavabo en inloopdouche.

In totaal beschikt deze Bed & Breakfast over 7 slaapkamers en 6 badkamers met daarnaast nog enkele bergruimtes en een kantoor.

Aan de voorzijde leidt een trap naar het royale dakterras van waaruit u een prachtig uitzicht heeft over de omgeving, de bergen en de tuin. In de aangelegde tuin kunt u genieten van de rust en de zon, om zo nu en dan af te koelen in het zwembad.

Deze Bed & Breakfast beschikt over alle vergunningen voor de verhuur van toeristische appartementen. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.
Omdat alles gemeubileerd wordt verkocht, kunt u de bedrijfsactiviteiten direct voortzetten.

Casita woon-slaapkamer, keuken, badkamer met inloopdouche, overdekt terras
Cereza ingerichte keuken, eettafel. Zitkamer met houtkachel, dubbele slaapkamer met badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche.
Granada ruime woonkeuken met eettafel, houtkachel, woonkomer op verhoging en eveneens houtkachel, zitkamer, dubbele slaapkamer en badkamer met dubbel lavabo en inloopdouche, terras
Limon dubbele suite met badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche, privé overdekt terras
Olivia woon-eetkamer, open keuken, 2 dubbele slaapkamers, badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche
papaya woon-eetkamer, open keuken, 2 dubbele slaapkamers, badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche
Vrijberoep kantoor
wasruimte met wasmachine voor gezamelijk gebruik
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
EPC n° PRY/000563524/01/2019
Energieklasse label E
EPC waarde 134 kWh/m²
134
Keukentype Geïnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Verwarming Elektriciteit
Dubbelglas ja
Zwembad ja
Gemeubeld ja
Aansluiting elektriciteit ja
Meter voor elektriciteit Individuele meter
Aansluiting Internet ja
Aansluiting waterleiding ja
Meter voor waterleiding Individuele meter
Airco ja
Prijs € 529.000,00
Tuin aanwezig ja
Tuintekst met fruitbomen
Tuin inrichting Volledig aangelegd
Instapklaar ja
Bebouwing open
Bouwjaar 1930
Aantal slaapkamers 7
Aantal badkamers 6
Aantal wc's 6
Staat Goede staat
Grond oppervlakte 8621 m²
Woonoppervlakte 439 m²
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt