Woning te koop

CI Villa Damara S/N, 04814 La Aljambra

  • € 529 000
  • Open
  • 8621 m2
  • Instapklaar

Lievens Patricia
Patricia Lievens 0472 50 56 94 (Ref. 2464329)

Luxueuse gemeubelde Bed & Breakfast

Oorspronkelijke cortijo die geheel verbouwd is tot luxe Bed & Breakfast, bestaande uit 5 zelfstandige appartementen, 1 suite, wasruimte, zwembad, tuin, meerdere terrassen en een dakterras, gelegen op een perceel van 8.621 m² net buiten Albox.

Omdat deze Bed & Breakfast uit meerdere zelfstandige wooneenheden bestaat, beschrijven we elk appartement apart.

Casita
Een ‘tiny house’ van 24 m² bestaande uit een woon-slaapkamer met toog naar de keuken welke voorzien is van keukeninrichting, keramische kookplaat en koelkast. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de badkamer met inloopdouche. Voor de ‘casita’ is er nog een privé overdekt terras. Naast deze casita treft u de wasruimte met wasmachine waar gasten gezamenlijk gebruik van kunnen maken. Het hoofdgebouw is vanuit twee zijden toegankelijk en elk appartement heeft een eigen, afsluitbare entrée. Aan de voorzijde, aan de kant van de tuin met het zwembad, komt u via de voordeur in de gang welke toegang biedt aan:

Limon
Een dubbele suite met toegang tot een privé overdekt terras en voorzien van eigen badkamer met dubbele wasbekkens en een inloopdouche.

Granada
Een kleine opstap geeft toegang tot dit volledig zelfstandige appartement met zeer ruime en luxe woonkeuken met lange eettafel, houtkachel en aansluitend dubbele deuren naar het overdekte privé terras. Naast deze keuken annex eetkamer komt u in de woonkamer, gelegen op een verhoging en eveneens met houtkachel. Via deze zitkamer bereikt u de dubbele slaapkamer met en-suite badkamer voorzien van dubbele wasbekkens en inloopdouche. Aan de achterzijde treft u een groot terras met uitzicht over de rambla, de natuurlijke omgeving en de berg op de achtergrond. Vanuit dit terras heeft u toegang tot 3 appartementen via twee aparte ingangen:

Papaya
Een zelfstandig appartement met woon-eetkamer en open keuken met apparatuur. Dit appartement beschikt over 2 dubbele slaapkamers en een badkamer met dubbele wasbekkens en inloopdouche. De andere deur, aan de andere zijde van het terras, geeft toegang tot een gang van waaruit u de volgende 2 appartementen kunt betreden.

Oliva
Een zelfstandig appartement bestaande uit een woon-eetkamer met open keuken voorzien van apparatuur en daarnaast een dubbele slaapkamer met en-suite badkamer met dubbele wasbekkens en inloopdouche.

Cereza
Dit zelfstandige appartement is, net als ‘Granada’, in verschillende niveau’s gebouwd, gebruik makend van de vroegere indeling van de oorspronkelijke cortijo. U komt binnen in de keuken met apparatuur en verhoogde eettafel. Een opstapje van enkele treden brengt u in de zitkamer met houtkachel en van daaruit bereikt u de dubbele slaapkamer met en-suite badkamer, voorzien van dubbele lavabo en inloopdouche.

In totaal beschikt deze Bed & Breakfast over 7 slaapkamers en 6 badkamers met daarnaast nog enkele bergruimtes en een kantoor.

Aan de voorzijde leidt een trap naar het royale dakterras van waaruit u een prachtig uitzicht heeft over de omgeving, de bergen en de tuin. In de aangelegde tuin kunt u genieten van de rust en de zon, om zo nu en dan af te koelen in het zwembad.

Deze Bed & Breakfast beschikt over alle vergunningen voor de verhuur van toeristische appartementen. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.
Omdat alles gemeubileerd wordt verkocht, kunt u de bedrijfsactiviteiten direct voortzetten.

Omgeving


Technisch

Bouwjaar 1930
Algemene staat Instapklaar
Bemeubeld Ja
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Energie

EPC ref.: PRY/000563524/01/2019
EPC: 134,05 kWh/m² Label B

Oppervlaktes en afmetingen

Totale opp. grond8621 m2
Bewoonbare opp.439 m2

Indeling

Ruimte Verdiep. Oppervlakte Opmerking
7 x Slaapkamer 0
Zwembad 0
6 x Badkamer 0
Tuin 0 Volledig aangelegd; met fruitbomen
6 x Toilet 0
Wasplaats 0 met wasmachine voor gezamelijk gebruik
Casita 0 woon-slaapkamer, keuken, badkamer met inloopdouche, overdekt terras
Limon 0 dubbele suite met badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche, privé overdekt terras
Granada 0 ruime woonkeuken met eettafel, houtkachel, woonkomer op verhoging en eveneens houtkachel, zitkamer, dubbele slaapkamer en badkamer met dubbel lavabo en inloopdouche, terras
papaya 0 woon-eetkamer, open keuken, 2 dubbele slaapkamers, badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche
Olivia 0 woon-eetkamer, open keuken, 2 dubbele slaapkamers, badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche
Cereza 0 ingerichte keuken, eettafel. Zitkamer met houtkachel, dubbele slaapkamer met badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche.
Vrij beroep 0 kantoor

Voorzieningen

Aardgas
Elektriciteit
Internet
Stadswater

Bouwtechnisch

Technisch

Criteria Score Opmerking
Beglazing Dubbele
Elektriciteit individuele meter; Dag- en nachtmeter
Keuken Geïnstalleerd
Verwarming Elektriciteit
Naam/nr KI

Kantoor Aalst

August Marcelstraat 1 bus 1
9300 Aalst

+32 53 39 54 88

info@pantheonvastgoed.be
BE 0821 245 055

Kantoor Haaltert

Hoogstraat 5
9450 Haaltert