Verhuur

Gerichte persoonlijke aanpak

Als particulier een woning verhuren is vandaag de dag geen makkelijke klus meer. Bij Pantheon Vastgoed krijgt u een persoonlijk, eerlijk en correct advies. Wij behandelen uw dossier van begin tot einde.

Optimaal resultaat door correcte prijszetting

Slechts met een correcte prijs wordt een goed resultaat bereikt. Wij kiezen dan ook voor een realistische aanpak, zo wordt de woning vlot en efficiënt verhuurd.

Veelzijdige publiciteit

Onze sterkste troef! Immers, hoe meer publiciteit, hoe meer potentiële huurders, hoe vlugger een verhuut tot stand komt. Daarom publiceren wij onze panden via verschillende kanalen.

  • Etalage: ruime aantrekkelijke etalage
  • Geschreven pers: Logic-Immo, Aktueel, ...
  • Internet: via onze eigen site, Immoweb, Immovlan, Logic-Immo, Hebbes, Zimmo, ...
  • Ons steeds groeiende klantenbestand

Zo brengen wij huurder en verhuurder dichter bij elkaar.

Met een gerust gevoel verhuren

Wij stellen alles in het werk om de verhuur van uw vastgoed zo snel mogelijk te realiseren. Wij staan in voor de bezoeken met de kandidaat-huurders ten einde de potentiële huurder zo goed mogelijk te informeren en te screenen. Bij de uiteindelijke beslissing wordt er overleg gepleegd  met de verhuurder. Bij het afsluiten van de hiuurovereenkomst wordt de waarborg onmiddellijk betaald, er dient tevens een bewijs van de brandverzekerig voorgelegd te worden. Om dit alles efficiënt te laten verlopen werken we samen met Korfina (www.korfina.be). De huurovereenkomsten worden geregistreerd, samen met een gedetailleerde plaatsbeschrijving.